20090623

Del 3. Slappe Måndag på Madison´s

Efter en kort sväng till Pepe´s Bodega så avvek Rebecca för hon var tvungen åka hem till Halmstad. Så de blev bara jag, Lena & Tina kvar. Men snart insåg vi att kl var 22 och de var dax att åka till Madison´s som hade Slappe Måndag. Och att de troligtvis skulle bli nåt kul att titta på iaf.....
Vi parkerar bilen och styr kosan mot entrén till Madison´s. Jesper som äger hela klubben stod vid repet och öppnade upp åt oss så vi bara kunde kliva rätt in till stället.

Väl inne ser jag en lång kille i Dj båset och tänker inte nåt mer på det.
Sen visar de sig vara Jacob min favvo dj, som spelar så då måste jag ju dit och säga hej.... :P

Vänder mig om och ser sen Louise som jobbade där när jag var där och showade så henne får man ju oxå hälsa på. Måste ju bara säga att jag har saknat de där glada gänget.....Helt underbara, trevliga och vissa av dom i sällskapet e ju rätt sexiga oxå.....Hmmmm........

En suddig bild på Madison´s bästa dj. Dj Jacob.

Vi går ut och tittar på den nya räcket som kommit upp ute på den stora terassen och de är stora glasväggar så de skyddar mot buller på kvällarna....

Ser jättefint ut...=)

Dom har byggt om där och allt blev jättefint....Nä nu börjar musiken komma igång och jag hör några välkända låtar som Jacob spelar så jag måste bara in o dansa. Jag, Lena & Tina rockar lös till ett tomt ställe av gäster men vi har kul ändå.

Så småningom så började de så smått välla in lite folk och sådär vid 23 så var de halvfullt....


Tina har kul på dansgolvet...


Dina var glad i hågen och var tvungen

att vila lite.


Nu har bruttan kastat av sig kavajen

och dansar så röken yr....

Nu har klockan blivit över 01 och de är en timme tills stängning. Så vi funderar på om de är dax att åka hem o sova för de kommer ju en dag imorrn oxå.

Det var en jättekul dag & kväll och de var kul att träffa Jesper, Adam, Louise & Jacob mfl. igen....


Del 2. Malens Krog

Hungriga efter att ha sprungit runt på stan så åkte vi till Malens krog där Wai jobbar och de är han som äger Malens Krog.

Wai (Ägare av Malens Krog) & Lena


Tina i väntan på maten.

Som vanligt blev det stekt ris med kyckling. Och dom andra damerna åt friterad kyckling och friterade tigerräkor med ris.

Efter maten blev de kaffe utomhus och en cigarett som efterätt....

Tina & Rebecca i en av dom härliga sofforna.

Lena såg lite småfrusen ut men trivdes ändå.

Efter maten blev vi så mätta att vi åka till Pepe´s för att kolla läget och för att jag ville se om de fanns några snyggingar att titta på...

Och självklart snyggingar finns de ju där men inte är dom ens svenskar....Typ portugiser eller nåt...Men antar att dom skulle spela fotboll här eller nåt.....vet inte men dom tittade då iaf på oss......Bilden här nedan på mig så ser ni en kille som sitter på kanten av bordet. Han stirrade på mig sa donnorna när jag gick mot damrummet för att pudra näsan.

Jag glad i hågen....


Lena, Rebecca & Tina.

Efter någon timme så åkte Rebecca mot halmstad och vi styrde kosan mot Madison´s.

Fortsättning följer......

Del. 1 Båstad Dagtid....


Mer info kommer snart.....


Hann iaf med att fika och prata skit med Patrik som bor här och som brukar komma till klubben ibland....