20080819

Tumult och annat i lördags på Wonk....

Som knappast undgått någon så har ju Wonk och Deep numera avslutat sitt samarbete ihop av många anledningar.....

Och rykten flankeras och rykten sprids.



Som bekant så har jag ju både jobbat på Deep vissa fredagar och på Wonk varannan helg......

Men när jag fick höra att Wonk skulle flytta så fick jag välja om jag ville vara kvar på Deep eller följa med Wonk över till nya lokalen....



Så efter många sömnlösa och oroliga nätter och en hel del rådfrågningar så började allt bli lättare....På Wonk´s nya ställe så skulle jag forsätta med att sköta karaoken varannan helg som tidigare och skulle jag börja för Deep skulle jag få sköta karaoken varje fredag för Neostalgia och lördagar för Club Divine.....



Det har varit ett svårt val men efter många ändringar och råd bestämde jag mig för att avsluta mitt samarbete med Wonk och börja jobba för Club Divine i samma lokaler som Wonk var tidigare....Och visst många tycker säkert att jag skulle följt med Wonk men de är ju ändå jag som bestämmer i slutändan....



Visst blev de lite galet även i söndags kväll när jag messade ut till vissa av mina vänner att de skulle vara premiär för en ny klubb och att jag skulle sköta karaoken....och jag förstår om ägaren till Wonk blev besviken på mig men jag kan säga att jag blev lika besviken på honom i lördags när han bad Wonk Dj´s sluta spela....Men, ingen kom upp och sa nåt till mig......utan när jag har stängt karaoken lite senare vid 04:30 får jag veta vad som hänt.....



Då kändes det verkligen inte som man tillhörde wonkgänget alls....så när jag gick därifrån så bestämde jag mig för att vara kvar och inte följa med dom andra över till nya Wonk.



Så jag tackar mina underbara gäster som har varit och sjungit hos mig när jag varit på Wonk. Och hoppas att Ni fortsättningsvis kommer till den nya klubben oavsett vad som sägs. Men de är ju naturligtvis upp till var och en att bestämma vart man vill gå.



Och sist men inte minst....Sanningen har alltid två sidor........

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du behöver inte försvara ditt val av arbetsplats. Du behöver o ska inte välja sida! Ditt val ska va det som gynnar dig mest som person.. Att du stannar kvar är ett bra val tycker jag!

Dock är jag själv (som klubbgäst) osäker om jag vill besöka Deep fler ggr. Men det är ett individuellt val som ingen ska verken tycka är bra eller dåligt.. Mitt val basseras på mina egna erfarenheter o intryck, o inte någon annas.

Ha de fint! // Henrik // REAL @ qruiser.com

Anonym sa...

Deep igen? aldrig! efter detta.

Jag ger er klubb max tre månader, sen lär ni lägga ner på grund av att inget folk kommer.

Har du läst runt på bloggar?? Alla kommer bojkotta det stället.

Ja, utom du och Heather Star.

Ni kan kanske turas om att vara karaoke värdinna i ett tomt rum?

Anonym sa...

Jag ger Joes nya ställe max 3 månader - Sen kommer inte Joe eller Vassil betala löner eller gage. Med Joes ekonomiska kunskaper och generella slösande (Lyxfällan hade kunnat basera en hel säsong bara på honom), samt hans förkärlek till att rida den vita hästen typ alltid - Han var ju hög som ett hus i lördags.

Herregud, vet ni inte vilket ställe som det handlar om här? Ägaren till det här nya stället och hans närstående är ökända för att locka in småtjejer i köket och ja.... och våldsamheter mot gästerna skall vi inte ens snacka om. Dessutom var det ju därför Joe stack från stället från första början. Nu går han helt plötsligt och blir partner med honom? Så mycket skit Joe och Johan har snackat om Vassil genom tiderna, nu detta. Helt otroligt!


Kan bara tänka mig att ägaren till deep inte ser lätt på på allt skitsnack han med vänner spridit. dessutom är kontraktsbrott hårda grejer. skall bli intressant att se vem Joe lurar på pengar denna gången för att betala rättegångskostnaderna.


Du gör rätt i att stanna kvar Franscesca, det kommer bli pankaka av allt där nere ändå.

Anonym sa...

Ett sådant patetiskt skitkastande har jag aldrig varit med om.

Stå för ert skvaller om det är sant.

Anonym sa...

Svar Till Anonym som skrev den 20 augusti 2008 11:00:

Jag har läst runt på bloggar och på en massa forum men jag som alla andra har väl ändå rätt till en åsikt oxå eller?

Visst om de nu skulle vara så att klubben bara finns i 3 månader så finns de ju lika stor risk att båda klubbarna kan dö ut...Men då har jag iaf kvar mitt på fredagarna hur man än vrider och vänder på det.....

Och till dig som skrev detta anonymt, sättet som du skrev de på gör att du inte är anonym längre...

Anonym sa...

Ja mycket får man höra och de flesta har inte en anning om vad som sker utan bara pladdrar på för att någon spridit ut ett rykte..! Ja vem har rätt och vem har fel.
När ni säger alla menar ni då 8 miljoner eller bara en klick på 40 bruntungor? Skeneraliseringar och skitsnack är vad många skriver om på sina bloggar.